Bu haber kez okundu.

Antalya ANFEBİAD Başkanlığına Tarkan Göncü Getirildi
banner229

Fenerbahçe Futbol takımının aldığı başarısız sonuçlara rağmen Fenerbahçeli taraftarların desteği kesilmiyor.

Siirtli iş insanı Tarkan Göncü'nün girişimleriyle Antalya’da yaklaşık yüze yakın iş insanının katılımıyla Antalya Fenerbahçeli İşadamları Derneği’nin (ANFEBİAD) kuruluşu ile ilgili çalışmalar tamamlandı ve kuruluş evrakları Antalya Valiliği’ne teslim edildi.

Daha önce Ankara'da da Ankara iş adamlarının kurduğu derneğin bir benzeri olarak gösterilen, ANFEBİAD'da Antalyalı pek çok önemli Fenerbahçeli işadamının adı dikkat çekiyor.

Yapılan ön toplantıların ardından kurucu yönetim kurulunu belirleyen dernek önümüzdeki günlerde pek çok önemli aktiviteye de imza atma hazırlığında olduğu öğrenildi.

TÜRKIYE'DE ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRECEK BİR DERNEK KURULUYOR

Derneğin kurucu yönetim kurulu başkanı işadamı Tarkan Göncü, "Genç, dinamik, içi Fenerbahçe aşkıyla dolu çok iyi bir yönetim kurulu oluşturduk ve bu yönetim kurulunun yani sıra en az bizim kadar Fenerbahçe aşığı olan işadamı dostlarımızın desteğini arkamıza aldık. Sadece Fenerbahçe için değil Antalya’mız içinde önemli projelerimiz olacak.

Derneğimizin adını sıkça yapacağımız etkinliklerle duyacaksınız. Bu vesileyle derneğimiz hem Fenerbahçe camiasına hem de Antalya'ya hayırlı olsun" dedi.

 Göncü, "Biz Fenerbahçe taraftarı olabiliriz. Ancak derneğimiz taraftarlar dernekleri gibi bir dernek olmayacak. Sadece maç izlemek için bir araya gelen bir dernek olmayacağız. Antalyalı işadamları olarak Fenerbahçe’mize ve yasadığımız kente hizmet eden bir dernek olacağız. Bunu da kısa bir süre sonra göreceksiniz. Antalya’daki tüm Fenerbahçeli dostlarımızı da aramızda görmek isteriz" şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Antalya Fenerbahçeli İşadamları Derneğinin kurucu yönetim kurulu da oy birliği ile belirlendi.

Buna göre ANFEBİAD'in yönetim kurulu isim ve görev listesi şu şekilde oluştu;

 TARKAN ISMET GONCÜ-YONETIM KURULU BAŞKANI

ÖZGÜR TAKMAZ-YONETIM KURULU BASKAN VEKİLİ

ÜNSAL BASAR BUYÜKKOL-YÖNETIM KURULU BASKAN YARDIMCISI

 CFTIN MERİÇ-GENEL SEKRETER

TOLGA GEÇKİN SAYMAN

EMRE CEYHAN ORGANİZASYONDAN SORUMLU YON. KUR. ÜYESİ ALI REYHANİOGLU-YON. KUR, ÜYESİ

BERKAY PINAR-YON KUR. UYESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Magdur 5 yıl önce

İnsanların mağduriyetinden yararlanarak sahtekarlıkla bu duruma gelen insanlar önemli yerlerde neden olur.yalani doğrudan küfür ederek kullanan bir şahsiyet .böyle adamlar revajda ve boy boy resimlerle kendini millete böyle tanıtıyor.vay be.