Bu haber kez okundu.

Ankara'daki Patlamada Ölenler Arasında 17 Siirtli Var
banner229
Ankara'da meydana gelen patlamada ölen 95 kişinin arasında 17 kişinin Siirtli olduğu belirtildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan HDP Siirt İl Eş Başkanı Abdullah Çetin, ölenler arasında bulunan Siirtli Rıdvan Akgül'ün Siirt'te, Emrullah Erdoğan'ın Pervari ilçesinde, Abdulvari Şenci'nin Pervari ilçesinin Çat köyünde, Vedat Erkan'ın Baykan ilçesinde defnedileceğini söyledi.
İl Başkanı Çetin, ayrıca Siirt nüfusuna kayıtlı Hasat Baykara, Fatma Batur, Bedriye Batur,Tevfik Dalgıç, Sevim Şilik'in Alanya'da defnedileceğini, Fatma Esen, Vahdettin Ozgan, Azize Onat, Selim Öz, Ahmet Katolu, Dicle Deli'nin İstanbul'da, Abdullah Erol'un Diyarbakır'da, Aycan Kaya'nın ise Batman'da defnedileceğini söyledi.
Rıdvan Akgül'ün cenazesi dün Diyarbakır'dan şehre getirilerek düzenlenen törenin ardından Şeyh Musa mezarlığına defnedildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAnkara17 Siirtli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

şiddetle bu olayı yapanları kınıyorum ve lanetliyorum, asla ve asla bu milleti kimse bölemiyecektir, bu olay türkü, kürdü, arabı, lazı, çerkezi daha fazla birbirine bağlıyacaktır, ve sahip olduğumuz bu cennet vatana dahada sahip çıkacas yaşasın islam kardeşliği, yaşasın türkiye cumhuriyeti, ölenlere allahtan rahmet diliyorum ve diyorum ki bu katliam tüm türkiyeye yapılmıştır, ve bu katliamı yapanları lanetliyorum.