Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu, Ormanbağı Köyünü Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay,AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Şirvan İlçe Başkanı Fahrettin Zongur ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şirvan ilçemize bağlı Ormanbağı (İskambo) köyünü ziyaret etti.

Aktay ve Çalapkulu,Ormanbağında köylülerle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlediler. Ormanbağı köyünde vatandaşlarla görüştükten sonra organik olarak üretilen İskambo Pekmezi hakkında bilgi aldılar.

Aktay ve Çalapkulu,Ormanbağı köyünde, vatandaşlara taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır dilediler.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay,AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve braberindekiler, Ormanbağı (İskambo) köyüne yaptığı gezi ve incelemeler sonrası Kahraman Mehmetçiklerimizi de karakolda ziyaret ettiler.

Ormanbağı köyü karakolunda alınan güvenlik önlemleriyle ilgili bilgi alan Milletvekilimiz Aktay, yanındaki heyet ile beraber önce karakolu gezdiler sonra da askerlerimizle bir araya gelerek sıcak bir sohbet ortamı oluşturuldu.

Aktay,"Ziyaretimizde karakol komutanlarımızın, rütbeli ve Mehmetçik'imizin moral ve motivasyon olarak çok üst düzeyde olduklarını gördük.Köy ziyaretlerimizde en ücra köşelerdeki karakollarda askerlerimizi ve rütbelilerimizi ziyaret ediyoruz. Devletimizin kararlılıkla sürdürdüğü terörle mücadelede gelinen aşamaları ve yapılan faaliyetleri yerinde görüyoruz. Devletimizin gücünün ve kudretinin ne derecede üst düzeyde olduğunu yerinde müşahede ettik."

Vatandaşların her akşam başını yastığına koyarak rahatça uyuduğunu vurgulayan Milletvekilimiz Aktay, Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere jandarma, güvenlik korucusu, er ve erbaşların 24 saat gözünü kırpmadan adeta her taşın altında, her tepede ne derece itina ve motivasyonla görev yaptığını gördüklerini kaydederek, zor şartlar altında burada görev yapan askerlerimize millet olarak çok şey borçlu olduğumuzu ve  onlarla gurur duyduğunu ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.