Bu haber kez okundu.

AK Parti Veysel Karani Belde'sinin 7. Olağan Kongresi Yapıldı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığınca Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani Beldesinin 7. olağan kongresi Şölen Düğün ve Konferans salonunda yapıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde Veysel Karani  Belde Başkanlığına Mevcut Başkan Bedri Görgün getirildi.

Divan Başkanlığı’nı AK Parti Siirt Seçim işleri başkanı Bedri Ekinci yaptığı kongrede, Saygı Duruşu İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göndermiş olduğu kongre kutlama mesajı okunduktan sonra, yönetim kurulu, faaliyet raporu ve gelir gider hesap raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Veysel Karani  Belde Başkanı  Bedri Görgün yaptığı konuşmada, Beni tekrardan Veysel Karani  AK Parti  Belde Başkanlığına layık gören Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Genel Merkezdeki Teşkilat Başkanlarımız Erkan Kandemir,Abdullah Ağralı’ya, Siirt Koordinatörümüz Batman Milletvekili Ziver Özdemir’e,Siirt Milletvekilimiz Osman Ören’e, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç’a, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’e, Baykan AK Parti İlçe Başkanı Nimatulah Gönül’e teşekkür etti. Bu onurlu ve dik yürüyüşte Rabbim tüm teşkilatlarımızın yar ve yardımcısı olsun.

Başkan Görgün, Aldığımız sorumluluğun bilincinde olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de gerek ilçe teşkilatımızla gerekse Belediyemizle tam bir işbirliği yaparak, oy oranımızı daha yükseklere çıkarmak için çalışacağız. 2023 seçimleri için yük olan değil yük alan teşkilat olacağız. Çalınmadık kapı girilmedik ev gezilmedik bir karış yol kalmayacak” dedi.

Baykan AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül ise, konuşmalarına son zamanda ülkemizde depremlerde zarar gören vefat eden vatandaşlarımıza, İdlip ve diğer yerlerde şehit düşen kahraman Asker ve Polislerimize Fatiha okutarak başladı.

Belde teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Hiç kimse aklından çıkarmasın, güçlü AK Parti teşkilatı ve güçlü seçmen kitlesi, partisinin ve Genel Başkanının arkasında dimdik durmaktadır. Toplumu yönetmek fertler için bir görevdir. Görev ise hepimizi ilgilendiren bir husus olduğu için emanettir. Emanetin ehline verilmesi gerekir. Allah’ta emanetleri ehline vermemizi emrediyor.

AK Parti teşkilatı güçlü, vizyonlu, adaleti ve kalkınmayı misyon edinmiş, halka hizmeti Hakka hizmet düsturu ile yola çıkmış, sade üyeden, Genel Başkana kadar mükemmel kadroları olan Türkiye’nin en güçlü partisidir, emanet ehlidir” dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç yaptığı konuşmada, ”Baykan ilçemizin Veyselkarani Beldesi’nin birbirinden değerli halkı, İlçe, Belde Belediye Başkanlarımız, geçmiş dönemlerde görev yapmış birbirinden değerli başkanlarımız, il, ilçe meclis üyelerimiz kadın ve gençlik kollarımız, İl, ilçe ve belde teşkilatlarımızın yoğun ilgi ve katılımı ile 7. AK Parti Olağan Belde Kongresi’ni büyük bir coşku ile gerçekleştiriyoruz.

Başkan Olgaç,7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olacaklarını bizde ağalık yok, milletimize hizmetkâr olacağız. Partimizi daha ileriye götürmek için gece gündüz çalışacaklarını belirten Başkan Olgaç, göreve başladığı bu 3 ay içerisinde Siirt Milletvekili Osman Ören ve Belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’da kamp kurup ilçelerine ilimiz ve ilçelerine bir şeyler kazandırmak için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

Olgaç, Belde başkanlığına seçilen Bedri Görgün ve belde teşkilatını tebrik ederek,Kongrenin hayırlara vesile olmasını dilerim.” kongrelerle güçlerine güç katarak, yenilenip tazelenerek, millete hizmet yolunda artan heyecanlarıyla inandıkları yolda taviz vermeden yürüdüklerini belirtti.

Konuşmaların ardından yapılan kongrede mevcut başkan Bedri Görgün AK Parti Veyselkarani belde Başkanlığına yeniden seçildi.

Kongreye AK Parti Siirt il Başkanı Ekrem Olğaç, Merkez ilçe Bakanı Öner Geyik, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,A tabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram,Eski İl Başkanları Bayram Kızılay, Ali İlbaş,İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe ve belde Başkanları il ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.

Konuşmaların ardından tek lise ile seçime gidildi. Oy birliği ile AK Parti Veyselkarani Belde Başkanlığına mevcut başkan Bedri Görgün yeniden getirilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine Şeref Gülmez, Abdulhakim Sevkiktay, Şerif Erkan, Salih Arde, Naif Yıldırak, Ahmet Kınay, Abdulsamet Ölçü, Hüseyin Türkdoğan, Yılmaz Ağraş ve Müslüm Çağlayan yedek üyeler ise; Kenan Yavuz, Abdulgaffar Sevkiktay, Talat Gülmez, İdris Akgün, Hasan Göksel ve Yaşar Mercimek seçildi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.