Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayları Karşılanacak
banner229

AK Parti Milletvekili aday listelerinin belirlenmesi sonrasında Siirt Milletvekili adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan yarın Siirt’e geliyorlar.

AK Parti Siirt Milletvekili Adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan bugün Ankara'da yapılacak aday tanıtımından sonra yarın Uçakla Batman’a gelecek, oradan oluşturulacak konvoyla saat 18:00'da başur üç yolda karşılanacak, ardından Siirt Belediyesinin her gün 15 Temmuz Demokrasi Meydanında verdiği iftar yemeğine katıldıktan sonra, eski Ziraat Bankası karşısında açılan seçim lokalinin açılışını yapacaklar.

Milletvekilleri burada halka hitaben kısa bir selamlama konuşması yapacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kim ki 6 yıl önce

yaw bu sadettin sabaz kim

Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Ali İlbaşın hakkı yendi yıllarca akpartiye hizmet etti küsmedi darılmadı uzaklaşmadı geçmişte birileri aday gösterilmeyince küstü bağımsız aday oldu hatta kendi köylerinda bile belediyeyi kaybettirdiler yazık old en kötü ihtimalle ikinci yapılmalıydı hatta birinci olmalıydı