Bu haber kez okundu.

AK PARTI İLBAŞKANI FUAT ÖZGÜR ÇALAPKULU'NUN  BERAT KANDİLİ MESAJI
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Berat Kandili'nin, dargınlıkları ve küskünlükleri unutmak, barış ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için önemli bir vesile olduğunu söyledi.
Başkan Çalapkulu, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları söyledi: “Kandil geceleri, kültür ve medeniyetimizde, gelenek ve göreneklerimiz içinde özel ve anlamlı bir yere sahiptir.
  Anlam ve gönül dünyamıza ışık tutan Berat Kandili de, tıpkı diğer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Yaradan’ın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıkılan gönülleri ve kırılan kalpleri onarmak için de bir fırsattır.
Bu vesileyle tüm Siirtli hemşerilerimin Berat Kandili'ni en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.