Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan  İl Genel Meclisi Başkanı Bayram’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ‪Siirt il Genel Meclis Başkanlığına seçilen Cangir Bayram‘ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Özel İdare kanalı ile yapılan hizmetler konusunda bilgilendirme yapan İl Genel Meclisi Başkanı Bayram,İl Başkanı Çalapkulu’ya çalışma alanları ve faaliyetlerini anlattı.

Siirt'in birliktelik içerisinde büyüyeceğini de ifade eden İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Siirt, büyüyen ve gelişen bir şehir yapılanması ile Güneydoğunun en huzurlu ve önemli bir kenti, inşallah bizler her dönemde olduğu gibi bu dönemde de gelişimi ve vatandaşına hizmet odaklı çalışmaları destekledik desteklemeye de devam edeceğiz.

Çalapkulu, İl Genel Meclisi ile de istişare halinde çalışmaları arttırarak yolumuza kaliteli hizmet anlayışı ile devam edeceğiz"dedi.

Ziyaretten memnuniyetini bildiren İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram teşekkür etti.

Karşılıklı istişarenin yapıldığı ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.