Bu haber kez okundu.

Afetevler Mahallesi Muhtar Adayı Seydan Musaoğlu, İddialı Geliyor
banner229

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adayları gibi muhtar adayları da hummalı bir çalışma içinde. Bu kapsamda Afetevleri Mahallesi Muhtar adayı Seydan Musaoğlu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Afeteveleri Mahallesine daha iyi hizmetler vermek istediğini söyleyerek Muhtar Adayı olduğunu dile getiren Seydan Musaoğlu, Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak Afeteveleri Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde mahalle sakinlerinden kendisine destek istedi.

Afetevleri Mahallesi’nde oturan her seçmenin oyuna talipli olduğunu kaydeden Musaoğlu, “Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet vermek istiyorum. Afetevleri mahallesinde başta taziye evi olmak üzere bir çok projeyi hayata geçirmek istiyorum. Afetevleri mahallesinin çözüm bekleyen bir çok sorunu var. Seçildiğimde de bu sorunları çözeceğime söz veriyorum” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZECEĞİM”

Taziye evi, okul,Üst geçit ve yeşil alan başta olmak üzere Afetevleri Mahallesi’ne yapılması gereken bir çok sorunu çözmeye kararlı olduğunu ifade eden muhtar adayı Seydan Musaoğlu,, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her şeyden önce Afetevleri Mahallesi’nde oturan herkesin oyuna talibim.

İnsanlar hak ettikleri şekilde yönetilir ve Afetevleri Mahallesi sakinleri en güzel hizmete layıktır. En iyi hizmeti vermek ve Afetevleri Mahallesini mahalle sakinleri ile birlikte yönetmek için mahalle sakinlerinin bana destek vereceğine inanıyorum.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeliha 5 yıl önce

hepsi para için aday oluyor bedava desen kimse yapmaz