Bu haber kez okundu.

57’nci Alaya Vefa İçin Yola Çıktılar
banner229
Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi, Çanakkale’de düzenlenecek olan “57. Alay Vefa Yürüyüşü” için 40 genç gönderdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde 25 Nisan’da gerçekleşecek olan yürüyüşe Türkiye’nin dört bir yanından toplam 25 bin genç katılacak. Kur’an-ı Kerim tevhidi ile saat 02.00’de başlayacak olan programda Mehmet Akif Ersoy’un şiirleri okunacak, tiyatro gösterilerine yer verilecek, ilahi ve ezgiler dinletilecek. Katılımcı gençler, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın başlatacağı Vefa Yürüyüşü Mehter Marşı eşliğinde devam edecek. Conkbayırı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Program, protokol konuşmaları, temsili alay sancağı devir ve tesliminin ardından bando ekibinin çalacağı marşlarla son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.