Bu haber kez okundu.

25 Yıl Aradan Sonra Hizmet Vermeye Başladı
banner229
1975 yılında Eruh Şırnak yolu güzergâhında kurulan breni dinlenme tesisi uzun yıllar aradan sonra tekrar hizmet vermeye başladı.
Eruh Şırnak yolu güzergâhında breni mevkiinde 1990’lı yılları başında güvenlik nedeniyle kapanan Breni dinlenme tesisi yeşil doğası ve şifalı suyu ile vatandaşların konaklanacağı yer olarak, yeni tasarım ve hizmet anlayışıyla faaliyete girdi. 30 kişilik salonda sabah kahvaltısı, balık-ızgara çeşitleri, sulu ve sıcak yiyecekleri müşterilerine sunacaklarını belirten Abdulkadir Baytekin, tesisin sabah 6’dan akşam 21’e kadar açık olacağını ifade etti. 7 kişiye istihdam sağlayacağını belirten Baytekin, “bölgemizde böyle bir tesisin ihtiyaç olduğunu söyleyerek, Batman – Şırnak arası yol boyunca doğa güzelliği ile hizmet veren tek dinlenme tesisi olduğunu söyledi.
Görendoruk kaplıcanın Boyun, Bel, Romatizma ve kireçleme hastalıklarına derman olan şifalı suyu ile farklı bir öneme sahip.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhşırnakBreni
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.