Bu haber kez okundu.

16 Ekim Dünya Gıda Günü Kutlandı
banner229

Bu yıl 38.’si kutlanan 16 Ekim Dünya Gıda Günü FAO'nun "Açlığa son vermek mümkündür" temasıyla kutlanıyor.

2030'a kadar Dünyada açlığa son vermek mümkün.” temalı 16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda panel düzenlendi.

Açılış konuşmasını Siirt Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Sinan Poyrazoğlu, Moderatörlüğünü Gıda Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Bülent Hallaç'ın yaptığı panelde Siirt Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Gülşah AkgüL, Siirt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümünden Öğr. Gör. Abdullah Baycar, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlileri Ziraat Mühendisi Gülten Sırrı ile Gıda Mühendisi Hatice Elif Önal ve gıda sektöründen Siirt Fıstık İşleme Tesisi Müdürü Gıda Mühendisi Sinan Çelik sunumları ile Gıda sektörünün dünya genelindeki önemine vurgu yaptılar.

Programa Siirt Üniversitesi öğrencileri ve kamu kurum personelleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.