Bu haber kez okundu.

Yazar Tecelli Sırma, Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında Kitapseverlerle Buluştu
banner229

Siirt-Pervarili hemşerimiz Araştırmacı Gazeteci Yazar Tecelli Sırma, bu yıl 37’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle bir araya geldi.

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi gerçekleştirilen kitap fuarında okurlarıyla bir araya gelen Yazar Sırma, İletişim yayınları standında kitaplarını okurlarına imzaladı.

İstanbul’da yaşayan Siirtlilerinde yoğun katılım gösterdikleri Fuarda hemşerileri ile de buluşan Yazar Sırma, "Hayatı Edebiyatla Kuşatmak" ana temasıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen fuara her kesimden yoğun bir katılımın olduğunu ifade ederek, kentte bir kültür şöleninin yaşandığına dikkat çekti.

Yazar sırma kültür ve sanatın başkenti İstanbul’da imza günü yapmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğunu ifade ederek, tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.