Bu haber kez okundu.

STSO BAŞKANI KUZU’DAN 17 AĞUSTOS DEPREMİ MESAJI
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
“Bundan 16 yıl önce meydana gelen, Marmara Bölgesinde binlerce insanımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan 17 Ağustos Marmara Depreminin yıl dönümünde bir kez daha derin bir hüznü ve acıyı yüreklerimizde yaşıyoruz. Yaşadığımız bu depremler bir gerçeği ortaya çıkarmıştır. Ülkemiz deprem riski altındadır ve biz bu gerçeği göz ardı etmeden şehirleşmek, yapılaşmak ve yaşamak zorundayız. Depremler her zaman olacaktır.
Önemli olan bu depremlerde kayıplarımızı en aza indirmek için depremlere hazırlıklı olmalı ve içinde yaşadığımız binalarımızı buna göre yapılandırmalıyız. Kurumlarımızın ve sivil toplumun gayretleriyle insanlarımızın bilinçlendirilmesi ve ilimizdeki tüm bina stoğunun depreme dayanıklı hale getirilmesi hepimize düşen hayati bir görevdir.
17 Ağustos Depreminin yıl dönümünde ülkemizin bir daha böyle afetlerle karşılaşmamasını temenni ederken, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.