Bu haber kez okundu.

SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI GÜVEN KUZU’DAN KOSGEB VERİ TABANINA KAYIT VE KAYIT GÜNCELLEME (BEYANNAME YENİLEME) ÇAĞRISI
banner229
KOSGEB kredi faiz desteğinden yararlanmak isteyen işletmelere KOSGEB veri tabanında kayıt ve kayıt yenileme çağrısı yapıldı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nca (KOSGEB) kredi ve destek paketlerinin açıklanmasını beklendiklerini, desteklerden faydalanmak isteyen üyelerin KOSGEB veri tabanına kayıt ve bilgi güncelleme işlemlerini biran önce tamamlamaları gerektiğini bildirdi.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Oda üyelerinin KOSGEB desteklerinden faydalanmasının önemine işaret ederek, “Kamuoyunda daha çok kredi faiz desteği uygulaması biliniyor ancak, KOSGEB’in işletmelerimizin büyümesi için bir çok farklı destek uygulaması var.
KOSGEB’in üyelerimize sunduğu tüm desteklerden üyelerimizi haberdar etmek ve yararlandırmak istiyoruz. “KOSGEB Siirt İl Müdürlüğümüz ile işbirliğimiz sayesinde üyelerimiz çok hızlı bir şekilde KOSGEB veri tabanına kayıtlarını ve beyannamelerini yeniliye biliyor.
Kuzu " KOSGEB veri tabanında hiçbir bürokrasi yaşanmazken, geçmişte kredi faiz desteğinden yararlanmak isteyen üyelerimizin bankalarda güçlükler yaşadıklarını , “Kredi faiz desteğinden gerçekten finansa erişim güçlüğü çeken tüccar ve sanayicilerimiz yararlanmalı. Önemli olan kredi almakta güçlük çekenlerin bu destekten faydalanabilmesidir.
Bu konuda finans kuruluşlarımızdan destek bekliyoruz” . KOBİ’lerimiz, son gün yoğunluğu yaşamamak için, KOSGEB veritabanına bir an önce kayıtlarını yaptırmalı. Veritabanına kayıtlı müşterilerin ise beyannamelerinin güncelliğini kontrol etmesi çok önemli.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.