Bu haber kez okundu.

Meyveciliğe %75 Oranında Büyük Destek
banner229
 Dicle Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen  ''2015  Yılı  Meyveciliğin Geliştirilmesi Ortak Mali Destek Programı'' kapsamındaki hibe destek başvuruları başladı.
Destek programı ile İlimizde Fıstık, Ceviz ve Nar  kapama  bahçe tesis etmek isteyen üreticilerimize hibe desteği sağlanacaktır. İlimiz için ayrılan 2.500.000 TL'lik kaynak kullanılarak çiftçilerimize %75 oranında hibe verilecektir.
Hibe  kapsamı fidan temini ve dikimi Çevre ihata sisteminin temini ve kurulumu ile bahçe içi sulama sisteminin temini ve montajından oluşacaktır. Destekten yararlanmak isteyen üreticilerimizin 07.05.2015 tarihine kadar İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. 

Başvuru İçin aşağıdaki belgeler gerekmektedir.

1. 2014 veya 2015 Yılına ait ÇKS Belgesi

2. Onaylı Tapu Belgesi

3. Araziye ait 2 Adet fotoğraf​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.