Bu haber kez okundu.

Kaymakam Aydın, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, esnaf ziyaretinde bulunarak,sorunlarını dinledi.

Kurtalan İlçe merkezindeki esnaflarımızı ziyaret ederek esnaflarımızla samimi sohbet eden Kurtalan Kaymakam ı İhsan Emre Aydın, esnaflarımızın talep ve sorunlarını dinledi.

Kaymakam Aydın’ın yaptığı esnaf ziyareti esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Mülki amir olarak fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Kaymakam Aydın, esnaflarımızın günlük hayatın en önemli aktörleri olduğunu, toplumun tüm kesimlerinin ortak taleplerini buralarda dinleyebildiklerini ve kendileri için vazgeçilmez değerde olduğunu ifade etti.

Kaymakam Aydın, ÇATOM Binasını Ziyaret Etti

Kaymakam Aydın, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve İlçe KHGB Müdürü A.Hadi Çakır ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren ÇATOM binasını ziyaret etti.

Kaymakam Aydın, ÇATOM binasının devam eden çevre düzenlemesi ile ilgili incelemelerde bulunarak ÇATOM sorumlusu Şengül Yavuz’dan bilgi aldı

.Kaymakam Aydın, ardından ÇATOM binasındaki kursları ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet edip yaptıkları ürünleri inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.