Bu haber kez okundu.

"Suveyda" 24 Eylül'de Siirt'te İzleyicisiyle Buluşuyor
banner229

Usta Yönetmen Mesut Uçakan'ın yeni filmi "Suveyda", hafız olmak isteyen 11 yaşındaki bir çocuğun hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Kooperatif Mahallesinde bulunan Siirt Park Avm sinemasında 24 Eylül Cuma gününden itibaren "SUVEYDA" adlı film vizyona giriyor. Her gün Saat: 11.00 - 13.00 - 15.00 - 17.00 - 19.00 ve 21.00 saatlerinde gösterimde olacak. 

Usta yönetmen, senarist ve yapımcı Mesut Uçakan'ın yeni filmi "Suveyda" 24 Eylül'de Siirt'te izleyici ile buluşacak. "Reis Bey", "Kavanozdaki Adam", "Kelebekler Sonsuza Uçar", "Yalnız Değilsiniz", "Anka Kuşu" ve "Sevda Kuşun Kanadında" gibi önemli yapımlara imza atan yönetmenin 15 yıl aradan sonra vizyona girecek. Film,Hafız Necip Fazıl Belge adlı hafız bir öğrencinin başrolünü oynadığı, yönetmenliğini Mesut Uçakan'ın yaptığı  1930'lu yıllarda getirilen yasaklar döneminde hafız olmak isteyen 11 yaşındaki bir çocuğun hikayesini anlatan SUVEYDA filmi Siirt'te Sinemalarda.

Filmde hafız olma çabasındaki "Hadim"i canlandıran başrol oyuncusu Necip Fazıl Belge'ye; tiyatro ve dizi oyuncusu Fatih Küçük, Yusuf Duru, Mehmet Kefli, Sıla Naz Akça, Seda Kement Aydın, Kıvılcım Kaya, Hülya Akyol, Mehmet Fatih Yıldız ve Ahmet Şahin gibi isimler eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.