Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, İl Genel Meclis Üyelerine İade-i Ziyarette Bulundu
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Siirt İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ve İl Genel Meclis üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen üyelerin Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya ziyaretinin ardından Vali Kızılkaya iade-i ziyarette bulundu.

İl genelinde yürütülen yatırımlar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Kızılkaya, Siirt İl genel Meclisi'ne çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni dönemde hep birlikte Siirt’in gelişip kalkınması için çalışmalar yapılacağına inandığını dile getiren Vali Dr. Kemal Kızılkaya; İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram ve Meclis üyelerine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.