Bu haber kez okundu.

Ankara Sağlıkta Birlik Derneği İlimizden Temsilci Seçti
banner229

Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) Yönetim kurulu başkanı Ömer Necmeddin Tan tarafından SABİDER İl Temsilciliğine Özel Asema Hospital başarılı Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Fırat getirildi.

Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER,) Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumunda Etkin Rol Alan Çözümleyici Bir Dernek. Derneğin amacı Sağlık alanında hizmet veren tüm tarafları temsil etmek ve meydana gelebilecek olumsuzluklara çözüm bulmak amacıyla kurulan Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) Yönetim Kurulu Başkanlığını Ömer Necmeddin Tan yapmaktadır.

Sağlıkta Birlik Derneğinin (SABİDER) merkezi ANKARA ilimizde bulunmaktadır.

Dernek olarak sektörde tek dilin oluşması için toplantı ve eğitimler düzenleniyor. Kamu ve özel ayırımı yapmadan sağlık sektöründe yaşanan sıkıntıları ele alarak çözüm üretiyor.

Dernek, Sektörün sorunlarını otomasyon yöntemiyle takip edip kurum yetkililerine iletmeyi planlayan dernek,Hastanelerde fatura kesen ve inceleyiciler bu toplantılarda bir araya gelmekte.

Böylece fatura kesen ve inceleyici kendi alanında yaşadığı sorunları dile getirme fırsatı bulmaktalar. Böylece karşılıklı ortak bir çözüm yolu oluşturuluyor. Yönetim kadrosu ve üyeler bu işin mutfağında olan ve halen aktif olarak yer alan kişilerdir.

08.11.2018 tarihinde Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) Yönetim kurulu başkanı Ömer Necmeddin TAN tarafından SABİDER İl Temsilcisi Necmettin FIRAT seçilmiştir.

SABİDER İl Temsilciğine seçilen Özel Asema Hastanesinin başarılı Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Fırat’ı tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet yusuf demir 5 yıl önce

Başarılarının devamını dilerim. Mütevazi genç arkadaşımızı tebrik ederim

Avatar
yusuf çetin 5 yıl önce

çok ilgili misafir perver biri 2 kez sağlık işimizi çok ilgilenerek yardımcı oldu. kardeşimize başarılar

Avatar
öğrt ömer yurtsever 5 yıl önce

Eğitim alanında öğrencilere yapılan ücretsiz taramalar ile tanıdım. başarılarının devamını dilerim.

Avatar
MVB 5 yıl önce

Tebrik ederim. Çok başarılı bir isim. Hayırlara vesile olur inşAllah