Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, Üniversitede Açılan Anaokulunu Ziyaret Etti
banner229

Siirt Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri bölümüne bağlı olarak açılan uygulama anaokulumuzu Rektör Prof. Dr. Murat Erman ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Erman, ziyareti sırasında sınıflardaki oyun gruplarına katılmasıyla anaokulunda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Alanında uzman okul öncesi öğretmenleri ve yardımcı öğretmenlerin refakatinde özel anaokulu statüsünde açılan anaokulumuzda 3 derslik, fitness salonu, mutfak, kapalı ve açık oyun alanlarından oluşan anaokulunda, 36 ay ve üstü yaş gruplarında okul öncesi dönem çocuklarının günümüz dünyasında kültürel değerleri daha kolay ve kalıcı öğrenebilmesi için öğrenci odaklı okul öncesi eğitim programları işlenmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.