Bu haber kez okundu.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN, VALİ TUTULMAZ’A ZİYARET
banner229
Kurtalan Atatürk İlkokulu Anaokulu öğrencileri, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Okul Müdürü Ahmet Kılıç ve öğretmenleri ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tutulmaz, minik öğrencilerle sohbet ederek, onların sorularını cevapladı. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat ise Kurtalan ilçesinde yürütülen, ‘Geleceğin Güvencesi Okul Öncesi Projesi’ hakkında bilgiler vererek, ‘Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gönüllülük temelinde yapılan bu proje ile Çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla farkındalık oluşturarak, çocukların yıl boyunca sokağın tehlikelerinden uzaklaştırmak ve güvenli, sağlıklı bir ortamda zaman geçirmelerini hedeflediklerini’ söyledi.
Ziyaret, minik öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.