Bu haber kez okundu.

AFAD Müdürü Ahmet Yıldız Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

Üç yıla yakın verdiği hukuk mücadelesini; Yerel Mahkemenin kararının kaldırılmasının ardından göreve başlayan AFAD Müdürü Ahmet Yıldız Medya Siirt büromuzu ziyaret etti.

AFAD Müdürü Ahmet Yıldız ziyarette; Siirt AFAD İl Müdürlüğünde görev yaptığım 20 aylık görev süresince; Hizmet binası, Lojman bakım onarımı 4X4 Araçlar ile Otobüs alımı, Valilik ile beraber Botan Çayında alınan tedbirler ile Boğulma olaylarına neşter vurduğunu belirten Yıldız, Makine-Teçhizat ile beraber Siirt Afad tarihindeki en büyük başarılara imza attığını söyledi.

Daha önce PTT ve Türk Telekom’da Muhasebe Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Kontrolörü ve SGK’da İl Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Yıldız, 20 ay Siirt AFAD İl Müdürlüğü görevini ifa ettikten sonra ise üç yıla yakın verdiği hukuk mücadelesini kazanarak tekrar Siirt AFAD İl Müdürlüğü görevine başlayan Ahmet Yıldız, kurumda gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 4 yıl önce

sayın ömer abem ve değerli mesai arkadaşlarına iyi yürütülen ve halkın ve vatandaşın hep yanında ve her işlerine koşan ve bir vatan sever gazeteci olarak ayrı gayrı hiç bir ayrımcılık yapmayan ve bu görevi başarıyla devam eden bır hak ve halk sahibidır görevlerine nice başarılar diler Allah yar ve yardımcıları olsun