Bu haber kez okundu.

Abdülkerim Akkoyun, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
banner229
Adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Akkoyun, memleketi Siirt'e daha iyi hizmet için 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'den Siirt Milletvekili Aday Adayı başvurusu yapan Akkoyun, AK Parti'de daha aktif bir şekilde yer almayı istediğini ve "Gönül verdiğimiz AK Parti'ye güçlü bir lider önderliğinde, güçlü bir siyasi partinin içinde daha aktif bir şekilde yer almak, ülkeme, memleketime ve Siirt halkına daha iyi bir hizmet vermek adına aday adayı oldum.
    AK Parti kuruluşundan bu yana yönetim kurulu üyeliğimce çeşitli kademelerde görev yapan Akkoyun, Başka bir partiden aday olmayı aklımdan bile geçirmedim ve bu zaten mümkün değil. AK Parti’ye ve Erdoğan'a gönülden bağlanmış bir partili olarak doğru bir lider öncülüğünde, doğru bir siyasi partide milletvekili olarak en iyi hizmeti yapmak istediğim için Ak Parti diyorum.
  Lider bir siyasetçinin sahip olması gereken en önemli meziyeti herşeyden önce sözde değil özde dürüst olmalıdır. Bir lider her şeyden önce geniş hayal gücüne sahip olmalı.
   Vizyonuyla çevresindekilerin ufkunu açmalı. Sıradan insanların görmediklerini gören, geleceği planlayan biri olmalı. Sürekli fikir üretmeli. Bu vizyonun gerektirdiği enerjiye de sahip olmalı. Kararlarında cesur ve adil olmak da çok önemli. Geniş kitleleri etkileyebilmek, onların peşine takabilmek için bir liderin vicdan sahibi olduğunu ve adil kararlar verdiğini göstermesi lazım.
   Ben AK Parti kuruluş felsefesini siyasi hayatımda ve yaşantımda benimsemiş ve bu düstürde hareket etmeye çalışan biriyim. Ayrıca bu bölge halkın bir ferdi olarak gerek siyasi sıkıntıları gerek ekonomik sıkıntılarını yaşadım. Siirt halkının bu sıkıntılarına çözüm bulmak için gerekli tüm çalışmaları yapacağım.
    İşsizlik gençlerimizin en büyük sorunudur.Asgari ücretle bile çalışmaya razı işsiz gençlerimiz çareyi Siirt'i terk etmekde buluyor. Bu süreci tersine çevirebilecek tarımsal kalkınma ve bölgesel ekolojik turizm konularında pratiği olan uygulanabilir ve bir çok İlde yerel yönetimler tarafından başarıyla uygulanmış projeler ile halkımızın önüne çıkacağım.
    Ben Siirt ve AK Parti için alternatif bir adayım. Aday adayı olmak bizim kararımız,Aday olmak ise partimizin yetkili mercilerinin kararı olacak. Siirt halkına şunu söylemek istiyorum.
   Bu seçim Türkiye ve Siirt için önemli bir seçimdir. Zira bu seçimden sonra Anayasanın değiştirilmesi iktidar partisi tarafından planlanmaktadır. İlk icraat olarak Anayasa değiştirilecektir.
  Milletvekilliğini ben şerefli bir görev olarak görüyorum. Eğer bu görev bana tevdi edildiği takdirde bu görevin üzerinde taşıdığı ağırlığı hissederek bu noktada hizmet etmeye Siirt halkına söz veriyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus emre 9 yıl önce

yıllardır ak parti bünyesinde görev yapan parti kurulduğundan beri ak parti adına tüm seçi̇mlerde canla çalişan memleket sevdalisi olan sayin abdulkeri̇m akkayonu cani gönülden destekli̇yoruz.

Avatar
ersan 9 yıl önce

siirtin dürüst çalışkan partiyi kendi cıkarları için kullanmayan sadece partinin ve siirtin cıkarlarını gözetecek siirte hizmet edecek bir adaya ihtiyacı var.abdulkerim akkoyunun dogru aday oldugunu düşünüyorum.hayırlı olsun...

Avatar
metin 9 yıl önce

iş adamı kendi iş alanlarını genişletmek ve çevresi için çalışmaktadır başka amaç yok

kimki akpartiye geldiyse kariyer yapma fırsatı tanımıştır başka amaç yok köprü içinm kullanılıyor akpartiden kim olursa olsun illegal ne yaparsa yapsın dur diyen olmaz onun için dir