Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin "Hayır Çarşısı" Hizmete Girdi
banner229

Siirt Belediyesi il sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Siirt Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlanacak Hayır Çarşısı faaliyete geçti.

Ramazan Bayramına kısa bir süre kala, Siirt Belediyesi hizmet binasında faaliyete geçen ‘Hayır Çarşısı’ maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara alışveriş imkânı sunuyor. “Veren el Alan Elden Üstündür” sloganıyla başlatılan proje ile vatandaşlar arasında birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla köprüler kuracak olan Hayır Çarşısı’nda, bay-bayan ve çocuk giyimi yer alıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından önceden tespiti yapılmış maddi durumu iyi olmayan aileler Hayır Çarşısına gelerek, kendilerine uygun kıyafetleri seçip ihtiyaçlarını Hayır Çarşısından gidermektedir.

Hayırseverlere çağrıda bulunan ve evlerinde kullanmadıkları eşyaları kendilerine ulaştırmalarını isteyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Vatandaşlarımızın evlerinde kullanmadıkları, bir köşeye attıkları eşyalar, başka bir vatandaşımız için önemli bir ihtiyaç olabilir. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminden hareketle tüm vatandaşlarımızın bu konuya duyarlılık göstermesini istiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız, evlerinde bulunan ve kullanılabilir haldeki giysilerini ve eşyalarını Hayır Çarşımıza ulaştırabilirler.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ulaşan hayırsever vatandaşlarımızın bu eşyalarını ekiplerimiz gelip evlerinden teslim alıyor. Ardından belirlenmiş ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Herkesi bu paylaşımlara ortak olmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.