Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Köylerin Alt Yapı Yatırımlarını Masaya Yatırdı
banner229

2024 yılı köy yatırım programı kapsamında köylerde yürütülecek yatırım ve hizmetlerin değerlendirildiği geniş katılımlı toplantı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında yapıldı.

Siirt Merkez ve ilçelere bağlı köylerin yatırım alt-üst yapı çalışmalarını masaya yatıran Vali Kızılkaya, vatandaş memnuniyetini esas alan bir kamu anlayışıyla çalışmaların yürütülmesine vurgu yaparak, köylerin ihtiyaçları olan yol, içme suyu, altyapı gibi alanlardaki eksikliklerin tespit edilip çözüm üretilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını ve köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin titizlikle takip edilmesi talimatını verdi.

Belirlenen program doğrultusunda çalışarak, hizmet kalitesini artıracaklarını belirten Vali Kızılkaya, kamu kaynaklarının daha verimli, hızlı ve etkin bir şekilde kullanılmasıyla kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile Şube Müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.