Bu haber kez okundu.

Şehit Eşinden 70 Öğrenciye Karne Hediyesi
banner229

2008 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu'na terör örgütünce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş eşinin adını taşıyan Şehit Davut İlbaş İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyeleri dağıttı.

Şehit Davut İlbaş’ın eşi Asuman ilbaş, eşinin adının verildiği okulda maddi durumu iyi olamayan 70 öğrenciye karne hediyesi olarak kıyafet, çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Şehit Davut İlbaş İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyesi vermek isteyen şehit Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş okul müdürü ile irtibata geçerek, okulda maddi durumu iyi olmayan 70 öğrenciye kıyafet, çanta ve kırtasiye yardımında bulunacağını ifade etti.

Okul idaresi tarafından belirlenen 70 öğrenci Eğitim- Öğretimin son gününde Şehit Eşi Asuman İlbaş ve okul idaresi tarafından dağıtıldı.

Şehit eşi Asuman ilbaş yaptığı açıklamada; eşimin adının verildiği okulda okuyan her öğrenci benim evladımdır. Eşimin emanetidir. Çocukları mutlu etmek benim görevimdir dedi.

Şehit Eşi Asuman İlbaş daha sonra kıyafet, çanta ve kırtasiyeden oluşan hediyeleri sınıfları tek tek gezip karnelerle birlikte dağıttı.

Okul idaresi "Okulumuza şehidimizin ismi verildi. Daha sonra eşi tarafından bir karne hediyesi vermek istediler. Bizler de şehidimizin eşiyle birlikte yılsonunda öğrencilerimize kıyafet, çanta ve kırtasiyeden oluşan hediyelerimizi verdik. Aziz şehidimizi bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyor, şehidin eşi Asuman İlbaş’a teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.