Bu haber kez okundu.

Dünya Gıda Günü Kutlandı
banner229
16 Ekim Dünya Gıda günü etkinlikleri kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ilimiz İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerine yönelik Güvenilir Gıda ve Hijyen konulu bilgilendirme etkinliği yapıldı.
300 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Gıda kontrol görevlilerimizce gıda güvenliği, çiğköfte ve döner satış yerleri, ekmek fırınları, kantin, market ve yemekhanelerde dikkat edilmesi gerekli hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı. 174 Alo Gıda Şikayet Hattı çalışmaları, hijyen ve kişisel temizlik konularında bilgi verildi.
Öğrencilerle soru-cevap tarzında bir söyleşi yapılmak suretiyle seminere son verildi. Ayrıca katılımcılara 'Güvenilir Gıda' konulu bilgi notu dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtOKULDünya Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.