Bu haber kez okundu.

Doğu’dan İstanbul’a Kadın Eli 9.Sergisine Katılan Siirt Standına Yoğun İlgi
banner229
İstanbul Sultanahmet’te açılan Doğu’dan İstanbul’a Kadın Eli 9.Sergisine ziyaretçi akını sürüyor.
Doğu’dan İstanbul’a Kadın Eli 6.Sergisi 18-30 Mayıs tarihleri Arasında Sultanahmet Meydanında İstanbullularla Buluşmaya devam ediyor.
Fatih Kadınlar Pazarı’nda bulunan Siirt Vakfı Başkanı Zeki Akyüzlü, ziyaretle ilgili şu bilgilere yer verdi: “Kurs hocalarımızdan aldığımız bilgilerde, Siirt’te eğitilen yetişkin kursiyerlerin ürettikleri el emeği, göz nuru elişlerinin getirildiğini ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin ev sahipliği kapsamında Sultanahmet’te açılan, hem tanıtım hem de satışı yapılan ürünlerin, üreticileri olan kursiyerlere verileceğini öğrendik. Siirt, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Mardin ve Şırnak illerinin katıldığı sergide 9 gün boyunca kursiyerlerin emekleri hem tanıtılacak hem de gelir elde etmek ve kursiyerleri ekonomik anlamda desteklemek amacıyla satılacaktır.
Gap İdaresi Başkanlığı Sosyoloğu Ali Çiçin ise yaptığı açıklamada, GAP İdaresi’nin Sosyal Projeler Koordinatörlüğü projelerinden biri olan Çatom’un hanımlara yönelik eğitim, üretim ve beraberinde ekonomik kazanımları amaçladığını, yıl içinde kursiyerlerin ürettiklerini bu tür etkinliklerle hem tanıttıklarını hem de kursiyerler açısından kazanca dönüştürdüklerini söyledi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.