Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Silin ve Sportif Direktör Ergün;  “Taraftarlarımıza Sesleniyoruz; Takımı Yalnız Bırakmayın” 
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig 2.grupta ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Ramazan Silin ve Sportif Direktör Orhan Ergün, basın açıklamasında bulundu.  
Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerinde Alanya Kestel Spor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirten Teknik Direktör Silin, ilk yarının son maçına çıkacaklarını, bu maçı kazanarak ikinci devreye iyi başlamak istediklerini belirtti.
Son beş haftada takımın çıkış yakaladığını ve belli bir formatı yakaladığını açıklayan Teknik Direktör Silin; “Ligin son haftasını Alanya Kestel Spor takımı ile oynayacağız. Son dört, beş haftadır belli bir çıkışımız var ve takımımızda belli bir format oturmaya başladı. Tabi ki biliyorsunuz bizim için önemli olan Kestelspor maçıdır. Şu an bizler transferleri kovalasak bile odaklandığımız tek konu Kestel maçıdır. Bu maça tüm Siirt halkını davet ediyorum” dedi. 
“ANTALYA KAMPI AYIN 2’SİNDE BAŞLAYACAK”
İlk yarının son maçına çıkacaklarını ve maçtan hemen sonra takıma 6 günlük izin vereceklerini açıklayan Teknik Direktör Ramazan Silin; “Rakibimize saygı duyuyoruz 19 puanları var İnşallah biz kazandığımız takdirde 18 yapıp onları da barajın yanına çekmek istiyoruz. İyi bir ekip iyi oyuncular var. Bizimde tabi artılar, eksilerimizde vardır.

Bu hafta sonuna kadar eksiden daha çok artımız öne getirerek, çalışmalara devam edeceğiz. Şu an itibariyle bir sıkıntımız yoktur. Maçtan sonra ise altı gün oyuncularımıza izin vereceğiz.
Ocak ayının 2’sinde Antalya kampı ile beraber bizim ile devam edecek ve artı yapılacak takviyelerle ayın 2’sinde Antalya’da toplanacağız” dedi.
SPORTİF DİREKTÖR ERGÜN; “SON İKİ MAÇTA GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAF BİZDİK”
TFF 3.Lig 2 Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Sportif Direktörü Orhan Ergün, oynadıkları son iki maçta galibiyeti ellerinde kaçırdıklarını ancak Alanya Kestel Spor maçını kazanmayı hedeflediklerini açıkladı. 
Takımın performansı ve morali gayet iyi olduğunu belirten Ergün; “Son iki maçta galibiyeti kaçıran ve beraberliği hak etmeyen bir oyun oynadık. Özellikle bu hafta deplasmanda oynadığımız Kızılcabölük maçında çok ciddi pozisyonlar bularak oyuna ağırlığımızı koyduk. Galibiyeti kaçıran taraf ise bizdik.

Takımımız şu an performans olarak fizik olarak çok iyi durumdadır. Allah nasip ederse bu hafta sonu oynayacağımız Alanya Kestel maçında takımızın çok iyi bir performans göstereceğini inşallah bu maçı galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz, bunu başaracak güç ve kalitedeyiz” dedi 
“BAŞKAN CANPOLAT’IN BÜYÜK BİR ÖZVERİSİ VAR”
İkinci yarı hazırlıklarına başladıklarını ve bu kapsamda Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat'ın yoğun bir mesai harcadığını açıklayan Sportif Direktör Orhan Ergün; “Şu an ki içinde bulunduğumuz durumun bilincinde ve farkındayız. Bu takım çok zor bir süreçten geçiyor, halende geçiyor.
Sayın Başkanımız Hıfzullah Canpolat’ın büyük bir özverisi var çok ciddi çalışmalar yapıyor. Allah nasip eder ise bu haftayı üç puanla kapacağız. İkinci devre ise Siirt halkına, taraftarımıza Sayın Başkanımıza layık bir takım oluşturacağız. İkinci yarı bambaşka bir Siirt İl Özel İdaresi Spor izleteceğiz taraftarlarımıza. Siirt İl Özel İdaresi Spor bütün Siirt halkının takımıdır.
Lütfen bizleri yalnız bırakmasınlar Alanya Kestel Spor maçında görsel bir gösteri şovu yapalım, takımızın arkasında olalım son düdük çalana kadar lütfen takımımızı destekleyelim herkesi tribünlere bekliyorum. Sen gelmezsen diğeri gelmez ise bir kişi eksik kalırız ve ben tüm Siirt halkını bu maça davet ediyorum” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.