Bu haber kez okundu.

TEKNİK DİREKTÖR SİLİN;  “BU TAKIM LİGDE KALACAKTIR” 
banner229

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Ramazan Silin, geçen hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Iğdır maçı değerlendirmesinde bulundu.
Iğdır Spor maçının ilk yarasında takımının oynadığı oyundan bir hayli memnun kaldığını, ancak ikinci yarıda beklenen oyunu oynayamadıklarını açıklayan Teknik Direktör Ramazan Silin; “Grubumuzda önemli takımlar bulunuyor bunlardan biri Iğdır, İskenderun, Kuşadası ve Düzce spor bu ligin en önemli takımlarıdır. Oyuncu kalitesine baktığınız zaman bana güre 3. Lig seviyesine göre iyi bir oyuncu kadroları bulunmaktadır. Iğdır maçına korkmadan çıktık ve ilk 45 dakikada oyuncularımız hakikaten çok önemli işler yaptılar. Ancak belli bölümlerde bireysel hata yapınca kaliteli oyuncuların yanında sorunlar yaşadık.
Maç 2-1’e geçtiğinden itibaren yakaladığımız çok net pozisyonlar vardı. Bir tanesi atılan yan top idi diğeri ise dakika 90’da bizim Tolga’nın vurduğu topu kaleci Bayram harika çıkardı. Maç 2-2 bite bilirdi. Puan almak güzel olurdu. Bizler kazanmayı çok istedik, oyuncularımız kapasitelerini çok zorladı. İlk yarıda oynadığımız oyunu ikinci yarıya yansıta bilseydik çok daha farklı olabilirdi. Biz bunlardan bir ders çıkarıyoruz” dedi.
BAYRAMPAŞA MAÇINA HAZIRDIK
Hafta sonu İstanbul’da Bayrampaşa Spor ile yapılacak olan karşılaşmanın hava şartlarından ötürü Federasyonun tarafından iptal edildiğini ve bu sebepten ötürü hazırlıklarını hafta içi oynanacak olan Elazığ Karakoçan maçına çevirdiklerini belirten Silin, “Bayrampaşa maçına gelecek olur isek bildiğiniz gibi federasyonun aldığı karar ile hava şartları koşulları ne deniyle maçımız ertelendi.
Keşke oynasaydık maça hazırdık ve takımıma da güveniyorum, ancak olmadı ileri bir tarihte çalışacağız. Önümüzde Elâzığ Karakoçan maçı var bu maçı hafta için çarşamba günü oynayacağız. Kazanmamız gereken maçlardan bir tanesidir. Kazanacak gücümüz var ve çalışıyoruz. Yağışlar hava şartlar demeden oyuncularımız tüm fedakarlığı yaparak çalışıyor” dedi. 
TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ 
Geçen hafta sonu Iğdır Spor maçında Siirt İl Özel İdaresi Spor kulübünü desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür eden Teknik Direktör Ramazan Silin, takımın arkasında büyük bir gücün olduğunu Siirt’te a’dan z’ye herkesin takımı desteklediğini iyi bildiğini açıkladı. 
Silin sözlerine şöyle devam etti; “Özellikle Iğdır maçında taraftarımıza, tribünde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Takımımızı olağanüstü desteklediler. Mağlup iken bile desteklediler. Maçtan 3-1 yenilerek ayrılmamıza rağmen oyuncularımız soyunma odasına girer iken bile destek verdiler. Taraftarlarımız her türlü pozitif enerjilerini sahaya yansıttı. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum bundan sonrada aynı desteği vermeye devam etsinler. Siirt İl Özel İdaresi Sporun bu ligde kalacağına inanıyoruz, sonuna kadar bu savaşın içerisinde olacağız. Bu anlamda arkamızda büyük bir güç var Sayın Valimiz, Başkanımız, Yönetimimiz ve taraftarımız a’dan z’ye herkes bizleri destekliyor. Bir tane Siirt Spor var ikinci bir spor yoktur. Siirt Spor buranın en büyük özel ve en büyük sosyal hayatı o yüzden bizler bu insanları mağdur etmeyeceğiz bu takım ligde kalacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.