Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Ramazan Çelik; “Lige Odaklandık, Önümüze Bakacağız”
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Ramazan Çelik, Türkiye Ziraat Kupası maçına ilişkin açıklamalardan bulundu.

Çarşamba günü Türkiye Ziraat Kupası birinci ele turunda Çankaya Futbol Kulübüne 0-1 yenilen Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Ramazan Çelik; “Uzun ve yoğun bir hazırlık döneminin ardından dün ilk resmî maçımızı Türkiye kupası maçıyla oynadık. Yeni sezon öncesinde takım içerisinde birçok değişiklik yapmıştık. Lige başlamadan ilk resmî maçımızı oynadık. İlk maçlar her zaman her takım için zor geçmiştir.” Dedi.
HAVANIN SICAK OLMASI BİZLERİ ETKİLEDİ
Türkiye Ziraat Kupası maçı birinci ele turunda Çankaya Spor Kulübü uzatmalarda yenilen Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Çelik; “Sıcak bir havada oynanan maçta her iki takım oyuncuları da çok etkilendi.
Maça çok iyi başlamamamıza rağmen ilerleyen dakikalarda iyi işler yaptık. Net pozisyonlarımız var. Değerlendirsek turu geçebilirdik. Rakibimiz de genç bir takımdı. Onların özellikle uzatmalarda bulduğu net pozisyonlar var. Genel olarak uzatmaların ilk dakikasında yediğimiz gol ile maçı kaybettik. İlk haftasında bay geçtiğimiz lige Iğdır maçı ile başlayacağız. Lig havası her zaman farklı olur. Artık tamamen lige adapte olup önümüze bakacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.