Bu haber kez okundu.

Bayrampaşa Sporda Mustafa Özer Dönemi
banner229

TFF 3. Lig 2. Gurup ekiplerinden Bayrampaşa spor, Ender Alkan'dan boşalan teknik direktörlük görevine hemşehrimiz Mustafa Özer'in getirildiğini açıkladı.

Ender Alkan’la ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını açıklayan Bayrampaşa spor, sezon sonuna kadar Mustafa Özer ile anlaştıklarını bildirdi.

Bayrampaşa spordan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Teknik Direktörümüz Ender Alkan  ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Alkan ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

Ender Alkan’ın yerine sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığımız Mustafa Özer yeni teknik direktörümüz olmuştur. Teknik Direktörümüz Mustafa Özer ve ekibine hoş geldin der yeni görevinde başarılar dileriz."

Bayrampaşa Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Mustafa Özer, kendisine güvenerek göreve getiren yöneticilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.