Bu haber kez okundu.

Başkan Hıfzullah Canpolat;  "Mardin Maçında Eksikliklerimiz Vardı"
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor, 9. Hafta Mardin Büyükşehir Başak Spor'a konuk oldu.

Mardin 21 Kasım Stadyumunda oynan karşılaşmada ise gol sesi çıkmaz iken şampiyonluğa oynayan iki takım sahadan 0-0 sonuç ile ayrıldı.

Maçın bir hayli zorlu geçtiği özellikle konuk ekip Siirt İl Özel İdare Spor'un sahaya 3 eksikle çıkması, Mardin Spor'a büyük avantaj sağladı. Bu avantajı değerlendiremeyen ve Siirt İl Özel İdare Spor defansına takılan Mardin Spor, maçın ikinci yarısında bulduğu net iki pozisyonda ise Siirt İl Özel İdaresi Spor'un başarılı file bekçisi Ahmet Taş'a takıldı.
Maçın bir hayli zor geçeceğini ve takımın buna göre hazırlandığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, "Mardin Büyükşehir Başak Spor maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedeflemiştik. Mardin maçında üç önemli oyuncumuz yoktu. Buna rağmen iyi bir mücadele verdik ve sahadan bir puan alarak ayrıldık" dedi. 
Ligde oynadıkları her maçın bir hayli önem arz ettiğini ve her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Canpolat; "Biz bu yola şampiyon olmak için çıktık. Ligde oynadığımız tüm maçlar bizler için önem arz etmektedir. Oynadığımız tüm maçları yenmek için sahaya çıkıyoruz. Mardin maçına gelecek olur isek Mardin ile aramamızda pek puan farkı yoktu. Maçtan yenilgi ile ayrılsaydık büyük bir kaybına uğrayacaktık. Ancak bu yaşanmadı ve deplasmanda Mardin ile 0-0 kalarak büyük bir avantaj elde ettik" dedi. 
SİİRT İL ÖZEL İDARE SPOR, MUŞ MENDERES SPOR'U KONUK EDECEK
Bal Ligi 1. Grupta mücadele veren ekibimiz Siirt İl Özel İdare Spor Mardin Büyükşehir Başak Spor karşılaşmasına üç önemli oyuncu eksikliğinde çıktı.

12 Bingöl Spor maçında sakatlanan Harun ve Yusuf'un haricinde, kırmızı kart gören Şirin Soydan'ın eksikliğinde Mardin Spor karşılamasına çıkan Siirt İl Özel İdare Spor bu eksikliklerin olmasına rağmen sahadan berabere ayrılarak altın değerinde bir puan aldıklarını,Ligin 10'uncu haftasında ise Muş Menderes Spor kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacaklarını belirten, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; "Şampiyonluk yolunda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız, Valimiz Ali Fuat Atik'e teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız ve bu şampiyonluğu Onursal Başkanımız Ali Fuat Atik'e ve Siirt halkına armağan edeceğiz.

Bu hafta ise kendi saha ve seyircimiz önünde Muş Menderes Spor ile oynayacağız. Bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Takımdaki sakat oyuncularımız durumu ise bu hafta netlik kazanacaktır ve inşallah Muş maçında oynayacaklardır.

Bu kapsamda tüm Siirtlileri bu maça davet ediyorum, gelip takımlarına sahip çıksınlar ve bu şampiyonluk yolunda bizlere ortak olsunlar" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.