Bu haber kez okundu.

HÜDA PAR Siirt Merkez İlçe Başkanlığına Salih Evin Seçildi
banner229

HÜDA PAR’ın Siirt ilçe kongreleri tamamlandı. Tek listeyle girilen merkez ilçe kongresinde Salih Evin merkez ilçe başkanlığına seçildi.

Pandemi nedeniyle HÜDA PAR Siirt il binasında gerçekleştirilen kongreye; İl Başkanı Abdulhakim Tekin, yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

 Divan Kurulu'nun oluşturulması, dilek ve temennilerin ardından tek listeyle girilen seçimde Salih Evin merkez ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Evin, kendisini merkez ilçe başkanlığı görevine layık gören herkese teşekkür etti. "Bu dava çalışkan ve çok fedakâr insanların davasıdır" Evin, "Bu vazifenin benim için çok anlamlı bir yönü var. Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda merkez ilçe başkanı merhum Recep Işıktaş ağabeyimizi kaybetmiştik.

Kendisi son nefesine kadar bu görevi icra etti. Allah, ona rahmet eylesin. Partimizin, onu sevenlerin ve ailesinin başı sağ olsun. Kendisi gerçek bir dava adamıydı. Son nefesine kadar fedakârca çalışıp, görevini yerine getirdi. Köyler, ilçeler, şehir içi esnafı olsun ziyaretlerini aksatmaz, dertlerini paylaşma noktasında bütün gayretini gösterirdi.

Bu dava, böyle çalışkan ve çok fedakâr insanların davasıdır. Onu kaybetmekle çok üzüldük ama o bizim için bir kayıp değildir. O partimizin bir cevheri, bir değeridir. Onun hayatını, yaşantısını, fedakârlığını gençlerimize aktaracağız." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.