Bu haber kez okundu.

CHP'nin Siirt Milletvekili Aday Adayları Belli Oldu! 13 Siirtli de Farklı İllerden CHP Aday Adayı Oldu
banner229

14 Mayıs'ta Türkiye'de yapılacak genel seçimler için CHP'nin Siirt Milletvekili Aday Adayları Üroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr Deniz Acar ve Mehmet Zakir Kızılay oldu.

14 Mayıs'ta yapılması planlanan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için tüm siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Aday adaylığı listeleri netleşmeye başladı.

Birçok parti genel merkezi aday adaylığı için başvurularını tamamlayan isimlerin listesini yayınlamaya başladı. Ülke genelinde CHP listelerinden milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunu tamamlayanların tam listesi yayınlandı.

14 Mayıs seçimleri için CHP’ye gelen başvuru sayısı 3 bin 270'i buldu. Yayınlanan listede Siirt'ten milletvekilliği aday adaylığı için başvuranı yapan isimler de yer aldı.

Siirt'ten Üroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr Deniz Acar ve Mehmet Zakir Kızılay başvurularını yapan isimler oldu. 15 Siirtli CHP'den Aday Adayı Oldu. Türkiye'nin farklı illerinde yaşayan birçok Siirtli isim de CHP'den aday adayı oldu.

Siirt'ten aday adayı olan Üroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Deniz Acar ve Mehmet Zakir Kızılay isimleri dışında 13 Siirtli vatandaş daha CHP milletvekili aday adayı oldu.

O isimler şöyle;

Tahir Yahya İlhan, Ankara 1.  2. Bölge

Cevdet Baştuğ, Ankara 1. Bölge

Ekrem Kerem Oktay, Ankara 1. Bölge Siyaset Bilimci

Munir Ceylan Ankara 2. Bölge, Emekli -Sendikacı (İşçi)

İzzet Soysal, Ankara 3. Bölge, İş İnsanı

Mustafa Kınay, Bursa 2. Bölge, Kamu Yönetimi Uzmanı

Lütfü Demir, Gaziantep, Diş Doktoru

Mahfuz Yetüt, İstanbul 1. & 2. & 3. Bölge Emekli Öğretmen - İş İnsanı

Zeki Göktaş, İstanbul 2. Bölge, Serbest Meslek

Adnan Taş, İstanbul 3. Bölge, İş İnsanı

Alaz Tan, İzmir 2. Bölge, İş İnsanı

Abdulbari Sayır, Kahramanmaraş, Bankacı-İktisatçı

Oya Koyuncu, Yalova, Çocuk Gelişimi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.