Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanlığına Av.Ekrem Olgaç Atandı
banner229

AK Parti İl Başkanlığına, Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç’ın atandığı bildirildi. Boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Öner Geyik atandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen hafta istifa eden Fuat Özgür Çalapkulu’nun yerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç’ın atandığı bildirildi.

Açıklamada, "Başkanımıza yeni görevinde başarılar diler, ülkemiz, Siirt’imiz ve ilçelerimiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz." ifadesine yer verildi.

Av.Ekrem Olgaç yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Siirt İl Başkanlığı görevine atamam yapılmıştır. 14 Ağustos 2001’de kurulduğu günden bu yana istikrar, güven, barış ve adaletin simgesi olan AK Parti’mizde şahsıma bu görevin tevdi edilmesinden onur duyuyorum.

Bundan sonraki tek hedefim, “halka hizmet Hakk’a hizmettir” ilkesi ile partimizi ilimizde en üst seviyeye çıkarmak, Siirt’i hak ettiği noktaya taşıma yolunda canla başla çalışmaktır. Bunun için herkesten beklentim bir olmak, beraber olmak, davamız çerçevesinde tek yürek olmaktır. Bu kutlu yolda tüm partililerimizin ve hemşerilerimin desteğini ve duasını bekliyorum” dedi. 

Siirt AK Parti Teşkilatına görev sürem içerisinde katkı sunacağıma inancım sonsuz. İnşallah, görevi devraldığım Fuat Özgür Çalapkulu’nun  kardeşimin çıtasını bir üst kademeye çıkartma gayreti içerisinde olacağım" dedi.

Ekrem Olğaç’tan boşalan merkez ilçe başkanlığına ise bu görevi daha önce de ifa eden hemşerimiz Öner Geyik’in atandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.