Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital 2019 Yılında Yılın Hekimi Seçilen Çocuk Doktoru Dr.Melike Karabulut’u Kadrosuna Kattı
banner229

Özel Asema Hospital 2019 yılında yılın hekimi seçilen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın elinden ödül alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Melike Karabulut’u kadrosuna kattı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Melike Karabulut 2 hafta sonra Özel Asema Hospital’da hasta kabulüne başlayacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat: Siirt 'te sağlık sektöründeki gelişmelere dikkat çekerek 10 yıl öncesinde kadar ilimizde uzman doktor sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini ifade ederek şuan geldiğimiz konumda ise Özel Asema Hospital olarak, birçok branşta uzman doktorlarımızla Siirt’e ve Siirtlilere kaliteli hizmet verebilmenin haklı onurunu yaşadıklarını belirtti.

Fırat, geçtiğimiz günlerde Fizik Tedavi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Pamuk’u dahil ettiklerini, 2019 yılında Yılın Hekimi Seçilen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın elinden ödül alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Melike Karabulut’u kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Fırat, Uzm. Dr. Melike Karabulut’un kadroya dahil olmasıyla birlikte çok iyi bir hekim kadrosuna sahip olan Özel Asema Hospital sağlık çıtasını hep yükselterek halka hizmet edeceklerini söyledi.

Fırat, Çocuk Doktoru Melike Karabulut’un 2 hafta sonra Özel Asema Hospital’da hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat hastanede yeniliklerinin devam ettiğini,yoğun bakım ünitesi,yeni doğan bebek yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra ilimizde görev yapan kaliteli Doktorları Özel Asema Hastanemize transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, hastanede yeniliklerin devam edeceğini ve Siirt halkının Özel Asema Hospital'a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

Özel Asema Hospital’da göreve başlayan Fizik Tedavi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Pamuk, Siirt’te görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu, insanlarla ve hastalarla çok kolay iletişim sağladıklarını “Siirt’te görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL DOKTOR KADROSU

- Anestezi ve Reanimasyon Uzm. Baştabip Dr. Taşkın Tuna Özkılıç

- Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İsmet Güler

- Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr.Esra Uslan

- Dahiliye Uzmanı Akan Akyol

- Dahiliye Uzmanı Mustafa Maden

- Genel Cerrah Op. Dr. Şükrü Erdoğan

- Ortopedi ve Tramvatoloji Op.Dr. Şehmus Kıran

- Üroloji Yrd. Doç. Dr. Deniz Acar

- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Taner Adıgüzel

- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Uz.Dr. Ahmet Gökhan Uslan

- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Melike Karabulut

- Nöroloji Yrd. Doç. Dr. Ayfer Ertekin

- Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Özlem Pamuk

- Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr.Murat Yaşar

- Biyokimya Uzmanı Dr.Muhsin Yalsız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cengiz demir öğretmen 5 yıl önce

insanlara yardımcı olduğunuz için inş işleriniz hep rast gidecek. öğrencilere olan duyarlı yardımınız için teşekkür ediyorum necmettin müdürüm.

Avatar
MEHMET DEMIR 5 yıl önce

ASEMA HOSPITAL SIIRT HASTANESİ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR. BAŞARILAR DILERIM.