Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'ten Siirt Halkına Teşekkür
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen yoğun teveccühten dolayı tüm Siirt halkına teşekkür etti.

Öner Geyik, "28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazasız, olaysız bir şekilde geride bıraktık. Bize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederiz. Cumhurbaşkanlığa tekrar seçilen Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı hizmetler yapmalarını diliyorum.

Geyik, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Cumhurbaşkanı oldu. Bu millet hem Cumhurbaşkanımıza hem Cumhur ittifakına hem bu ülkenin birlik beraberliğine oy verdi. Mahcup etmedi. Bu millet beklentilerini de ortaya koydu. Biz bu milletin ekonomisini düzeltmek için muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan'ın 17.zaferine de büyük destek verdiğini hatırlatan Başkan Geyik, "Dün akşam öyle bir mutluluğu yaşadık ki, 21 yıllık hizmetlerimizin devamında Cumhurbaşkanımıza yaptığı hizmetlerin nişanesi olarak bugün onu külliyenin koltuğuna oturttuk. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Siirt halkı Cumhurbaşkanımıza büyük destek verdi. Ben bu teşkilatla, bu milletimle bu dönemi yaşamakla onur ve gurur duyuyorum diyordu ya Cumhurbaşkanımız. Biz de onunla yol yürümekten onur ve gurur duyuyoruz.

AK Parti iktidarı olarak güzel hizmetler sunduk Her bir hizmetimizde vatandaşlarımızdan hayır dua aldık. Yolumuzda dimdik yürüdük. Biz 17. zaferimizi ilan ettiklerini belirten Başkan Geyik, Bu seçimin kaybedeni hiç olmadı. Herkes kazandı. Milletimiz kazandı. 85 milyon kazandı. Sonuçta adam gibi adam kazandı. Recep Tayyip Erdoğan kazandı" diye konuştu.

Başkan Geyik,Cumhurbaşkanımıza sahip çıkan Siirtli hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonra dün akşam milletimizin iradesiyle ortaya konulan kararla biz durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletimiz bize durmak yok, yola devam dedi. "ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa toprak 12 ay önce

Yahu bu başkanı parti yöneticilerinin yanında pek görmedik paylaşılan resimlerde vekil il başkanı kadın kolları vede gençlik kolları başkanları resimde varken bunu 50 paylaşımın belki sadece birinde görebildik mutlaka vardır bir nedeni ya ondan yada ötekilerden