Bu haber kez okundu.

Siirt’te Asfalt Mesaisi Hız Kesmeden Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, şehir genelindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Kooperatif ve Yenimahalle bölgeleri ile Hz. Fakirullah Caddesi (Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevkii) güzergahında 1000 ton asfalt serimi tamamlandı.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli yollar sunmak için gece gündüz sahadayız” ifadelerini kullandı.

Belediye, daha modern ve daha konforlu ulaşım altyapısına sahip bir Siirt için CanlaBaşla çalıştıklarını vurguladı. Şehirdeki asfalt mesaisinin devam edeceği, yeni projelerle Siirt’in ulaşım altyapısının daha da güçlendirileceği bildirildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.