Bu haber kez okundu.

Kezer Çayı’nda 13 Yaşındaki Çocuk Akıntıya Kapılarak Kayboldu
banner229

Siirt’te Kezer Çayı’na serinlemek için giren 13 yaşındaki bir çocuk akıntıya kapılarak kayboldu. Olay, bugün öğleden sonra meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, arkadaşlarıyla birlikte suya giren çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Kezer Çayı’nda arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Çocuğun bulunması için su altında ve çevrede yoğun bir şekilde arama yapılıyor. Olay yerinde toplanan vatandaşlar gelişmeleri endişeyle takip ediyor.

Yetkililer, vatandaşları özellikle yaz aylarında artan boğulma vakalarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.