Bu haber kez okundu.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’dan Teşekkür Mesajı
banner229

Eski Siirt Valimiz Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz oğlu Hüseyin Emre Tutulmaz ile hemşerimiz iş insanı Servet Ekinci'nin kızı Ferice Ekinci'nin Ankara da yapılan düğün törenleri nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı mesajda Vali Tutulmaz, düğüne katılanlara yanlarında olup sevinçlerini paylaşan herkese teşekkür etti.

Vali Tutulmaz’ın mesajı şöyle; “Evlatlarımız Hüseyin Emre ve Ferice’nin düğün merasimine katılarak bizleri onurlandıran, mutlu günümüzde yanımızda olup sevincimizi paylaşan, başta devlet büyüklerimize protokol mensuplarına, siyasi parti, meslek, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, dostlarımıza ve akrabalarımıza sonsuz şükran ve minnet duygularımızla teşekkür ederiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.