Bu haber kez okundu.

Ziraat Odası Başkanları Rektör Erman’I Ziyaret Etti
banner229

Siirt Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık, beraberindeki heyet ile birlikte Siirt  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ı makamında ziyaret etti.

Gündüz Tanık, Ziraat Odası ve diğer meslek odaları ile Siirt Üniversitesi’nin işbirliği içerisinde olması gerektiğine değindi. Kurulduğundan bugüne saygın bir bilim yuvası olarak hizmet veren Siirt Üniversitesinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki binyıllık köklü yerleşim yeri olan Siirt’in, arzu edilen gelişmişlik seviyesine ve yaşanabilirlik düzeyinin yükseltilmesi açısından; Üniversitenin, meslek odaları, STK’lar, kamu ve özel kurum ve kuruluşları ile ortak bir platformda buluşması gerektiğini vurguladı.

Oluşturulacak bu platform ile kent dinamiklerinin, bir ortak akıl oluşturarak hiçbir kaygı ve önyargı olmadan kentimizin sorunlarının tespit edilerek sosyo-ekonomik açıdan neler yapılması gerektiği ve çözüm yolları için hep beraber çalışılmasının önemini değindi.

Rektör Erman, bilim yuvası olan üniversitenin kentin her türlü sorununa elimizden geldiğince katkıda bulunduğunu ifade ederek ilimizin gelişmesi için oluşturulacak ortak akıl çalışmalarında her zaman alanında etkin öğretim üyelerinin fikir beyan edip projeler oluşturabileceğini belirtti.

Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık, beraberindeki heyet ile birlikte ev sahibi Rektör Prof Dr. Murat Erman`a misafirperliğinden dolayı teşekkür ederek ziyareti sonlandırdılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.