Bu haber kez okundu.

YÖK Başkanı Özvar'dan Vali Hacıbektaşoğlu’na Ziyaret
banner229

Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki üniversiteleri ziyaret programı kapsamında Siirt’te gelen, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Özvar’a ziyaretleri sırasında YÖK Yürütme Kurulu üyeleri Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak eşlik etti.

YÖK Başkanı Özvar’ın, Valilik şeref defterini imzalamasının ardından Vali Hacıbektaşoğlu, Özvar ve beraberindeki heyetle makamında bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, YÖK Başkanı Özvar ve beraberindeki heyeti Siirt’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Özvar ise misafirperverliğinden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.