Bu haber kez okundu.

“Yaşam, Eğitim ve Tecrübe” Konulu Panel Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Paneller Dizisi tarafından “Yaşam, Eğitim ve Tecrübe” konulu panel Mühendislik-Mimarlık Fakültesi konferans salonunda düzenlendi.

Panelin açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, Eğitim Fakültesi’ne 30 yılın üzerinde hizmet veren değerli akademisyenlerimizin tecrübelerinden yararlanmak üzere bir araya gelindiğini bu panelin bir vefa paneli olduğunu dile getirdi.

Ayrıca sahne arkasında her zaman sabırla hizmet veren Eğitim Fakültesi Sekreteri Ramiz Demirel’e de  ve etkinliği hazırlayan tüm personele teşekkür ederek sahneyi panelistlere bıraktı.

Öğr. Grv. Muhammed Keskin’in modere ettiği panelde Öğr. Grv. Nejdet Özalp ve Öğr. Grv. Mustafa Yüksel konuşmacı olarak yer aldı.

Panelistlere plaketlerin verilmesiyle panel sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.