Bu haber kez okundu.

Yargıtay Başkanı Akarca, ATO Başkanı Baran’dan Cumhuriyet Başsavcısı Sarıca’ya Ziyaret
banner229

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, ATO Başkanı Gürsel Baran, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Yargıtay Üyeleri ile birlikte Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret için Siirt’e  gelen Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ise memleketi Siirt’te bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtirken "Her şeyin temelinde eğitilmiş, vicdan sahibi, adalet duygusu gelişmiş, fedakar meslektaşlarımıza ihtiyacımız var. Onları da sizler de görüyoruz. Onun için her zaman moralimiz yüksek" diye konuştu.

Nazik ziyaretleri nedeniyle Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyete teşekkür eden Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, heyetle Adliye Sarayında bir süre görüştü.

Ziyarete Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erhan Obut,İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Altay,Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nizam Dilek, hakim, savcılar ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fuat Özgür Çalapkulu hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda heyet, Siirt Adalet Sarayı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

BARO BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, ATO Başkanı Gürsel Baran, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Yargıtay Üyeleri ile birlikte Siirt Baro Başkanı Av. Kenan Bilge’yi ziyaret ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.