Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Türbesine Bayramda Ziyaretçi Akını
banner229

Siirt’in Baykan ilçesinde bulunan Veysel Karani Türbesi Kurban Bayramı nedeniyle ziyaretçilerle dolup taştı.
Bayram ve hemen bitimindeki tatil günlerini fırsat bilen vatandaşlar yurdun dört bir yanından aileleri ile birlikte  beldeye gelerek, annesine ve peygamberimize olan sevgisiyle tüm İslam aleminde bilinen ve tanınan  tabiinin en hayırlısı olarak kabul edilen Veysel Karani türbesinde dua ediyorlar.

Bu ziyaretçi yoğunluğunu beklediklerini belirten Veysel Karani Belde Belediye başkanı Murat Akgün gelen ziyaretçilerin rahat etmesi için her türlü önlemi aldıklarını söyledi.
Bayram öncesi belde de genel bir temizlik yaptıklarını belirten Akgün “Ziyaretçilerin rahat etmesi için belediye olarak her türlü önlemi aldık. Temizliğin yanı sıra zabıtamızda bu günlerde daha hassas davranıyor. Bütün vatandaşları beldemize bekliyoruz.” Dedi.
Gelen ziyaretçilerin alışverişleriyle ekonomik açıdan  büyük katkıda bulundukları belde Van Diyarbakır yol güzergahı üzerinde bulunuyor.
Beldeyi her yıl milyonlarca kişi ziyaret ediyor​​​​​​​



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.