Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti
banner229

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize teşrifleri dolayısıyla düzenlenen  “14 Eylül Siirt’ in Şeref günü” kutlama törenlerine katılan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve beraberindeki il protokolü tören sonunda, Cumhuriyet Meydanı ve Helvacılar çarşısında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, Siirt’in şeref gününü kutladı.

Mehmet Emin Kılıççıoğlu parkında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Kızılkaya, kendileriyle sohbet etti. Daha sonra Siirt’e özgü yöresel incir satan bir vatandaşla sohbet eden Vali Kızılkaya, incirleri satın alarak vatandaşlara dağıttı. 

Siirt’in huzur ve güven veren bir kent olduğunu kaydeden Vali Kızılkaya, Siirt halkının, geçmiş dönemlerde olduğu gibi, her zaman devletinin yanında olduğunu, devlet-millet kucaklaşmasının en güzel örneklerinin burada hep birlikte yaşadıklarını belirtti.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.