Bu haber kez okundu.

Vali/Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, Kilit Parke ve Yol Bakım Çalışmalarını Yerinde İnceledi
banner229

Siirt Belediyesince, kent genelinde sürdürülen yol genişletme, yol yapım, kaldırım yenileme ve parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince,Doğan Mahallesi, Şavuran mevkiinde yürütülen kaldırım yenileme, kilitli parke taşı döşeme ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında kent merkezinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kilit parke döşeme, kaldırım ve yol bakım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Mahallede yürütülen çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Vali Hacıbektaşoğlu, gezi sırasında mahalledeki çocuklarla da bir araya gelerek, kendileri ile sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.