Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, HALK EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Kamu kurum ve kuruluşları ziyaret programı kapsamında, sabah erken saatlerde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu binasını gezerek, burada incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mehmet Saraç Batur ve diğer yetkililerden, destekleme ve yetiştirme kursları hakkında bilgi aldı.
Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kursların verildiği atölyeleri de gezen Vali Tutulmaz, meslek edindirmeye yönelik olarak, Toplum Merkezleri ile Halk Eğitim bünyesinde düzenlenen kursların önemine değinerek, bu tür kurslara Valilik olarak her zaman destek verdiklerini ve destek olmaya devam edeceklerini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.