Bu haber kez okundu.

VALİ OSMAN HACIBEKTEŞOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Cumartesi günü ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' a Eşi Emine Erdoğan'a ve beraberindeki tüm bakanlara Siirt halkı adına teşekkür etti.

Vali Hacıbektaşoğlu yayınladığı mesajında;Değerli Siirtli Hemşehrilerim;4 Aralık Cumartesi günü ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi ve beraberindeki Bakanlarımızın katılımı ile ilimizde 2 milyar 500 milyon TL yatırım bedeli olan 75 tesisin açılışı büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi. 

Kadim şehrimize özel bir gönül bağı olan,  ülkemize ve Siirt’imize kazandırdığı hizmetlerle bizlere her zaman destek veren,yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kıymetli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendiye ve beraberindeki tüm bakanlarımıza, Siirt halkı adına en kalbi şükranlarımızı ve minnet duygularımızı arz ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde büyük bir heyecan ve coşkuyla birlik ve beraberlik içinde ağırlamanın onurunu tüm Siirt halkı olarak hep birlikte yaşadık.

Bu anlamlı ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçen başta kadirşinas Siirtli hemşehrilerim olmak üzere, Ak Parti Siirt Milletvekillimize, Kaymakamlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın personel ve yöneticilerine, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Ak Parti İl Başkanı ve teşkilatına, MHP il Başkanı ve teşkilatına, destek veren diğer siyasi parti yönetici ve teşkilatlarına, İl Genel Meclis Başkanı ve üyelerine, Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerine, kanaat önderlerine, İş insanlarına, esnafımıza, fedakâr tüm kahraman güvenlik güçlerimize, özel sektör kuruluşlarına, basın ve medya kuruluşları ile emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim.

Osman HACIBEKTAŞOĞLU

Vali/Belediye Başkan V.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.